Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα Γκαρτζονίκας ΑΕΒΕ, Mercedes στα Ιωάννινα
 
Ιστορικό

ceftin

ceftin

diclofenac

diclofenac rockandroald.net

melatonin and weed

melatonin and weed

how long does it take the abortion pill to work

how long does the abortion pill take to work

mixing ibuprofen and weed

mixing adderall and weed

bentelan torrino

bentelan a cosa serve

prednisolon og alkohol

prednisolon

mixing melatonin and weed

mixing adderall and weed

ciproxin

ciproxin sciroppo website
Η «Κ.ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ Α.Ε.Β.Ε.» ιδρύθηκε ως Ομόρρυθμη Εταιρία το 1974 εκπροσωπώντας τα γεωργικά μηχανήματα John Deere και Nardi.
Το 1976 συνεργάστηκε με τη Ford για το Νομό της Άρτας.

Το 1980 συνεργάζεται με την BP και την Mobil στο χώρο των καυσίμων.

Το 1986 συνεργάζεται επίσημα με τη Μercedes-Benz και δημιουργεί κάθετη μονάδα στην Άρτα την οποία διατηρεί έως το 2007.

Το 1987 συνεργάζεται και εκπροσωπεί την Τoyota Eλλάς με έδρα την Άρτα.

Το 1995 άλλαξε νομική μορφή και μετεξελίχθηκε σε Ανώνυμη Εταιρία, μορφή με την οποία λειτουργεί έως σήμερα, στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Δυτική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου.

Το 2000 οι χωροταξικές ανάγκες της Τoyota στην Άρτα πληθαίνουν, οπότε γίνεται μετεγκατάσταση σε νέες ιδιόκτητες κτηριακές εγκαταστάσεις 2,500 τ.μ σε γήπεδο 20.000 τ.μ. στο 5ο χλμ Ε.Ο. Άρτας-Ιωαννίνων.

Το 2001 στα πλαίσια της ανάπτυξης, επενδύει με την Toyota στα Ιωάννινα σε εγκαταστάσεις κάθετης μονάδας 1.200 τ.μ. και γήπεδο 6.000 τ.μ.

Το 2004 επεκτείνει τις δραστηριότητες της Toyota στο νομό Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας.

Το 2013 συνάπτει νέα συνεργασία με τον Όμιλο Σαρακάκη ως Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Επισκευαστής των μοντέλων της Ηonda & Mitsubishi.

To 2014 αναλαμβάνει και τη διανομή των μοντέλων smart, ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής smart στα Ιωάννινα.

Το 2014 επίσης ξεκινάει συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ Π&Ρ ΔΑΒΑΡΗ εκπροσωπώντας τα μοντέλα HYUNDAI ως Επίσημος Έμπορος & Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής στα Ιωάννινα.

Το 2015 ενσωματώνεται στην οικογένεια προϊόντων της Κ. ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε και η FORD με κάθετη οργάνωση πωλήσεων και after sales (ασφάλειες, συντήρηση, ανταλλακτικά και αξεσουάρ),
Μέσα στα πλαίσια της πολύχρονης αυτής πορείας η Κ.ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ α.ε.β.ε. κατάφερε να αποσπάσει αρκετές βραβεύσεις για την επίδοση στην εξυπηρέτηση του πελάτη, αλλά για την επίδοση των στελεχών της.
Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία έχει διακριθεί για την εξυπηρέτηση των πελατών:
  • 1999, Βράβευση στην Ικανοποίηση Πελατών
  • 2000, Βράβευση στην Ικανοποίηση Πελατών
  • 2008, Κατάκτηση του 1ου βραβείου από την ΤΟΥΟΤΑ Motor Corporation στο Λονδίνο, στην Ικανοποίηση πελατών στην Ευρώπη, ΤΟΥΟΤΑ Ichiban

Ενώ σημαντικές διακρίσεις έχουν λάβει τα στελέχη της εταιρίας μας καταλαμβάνοντας τους κάτωθι τίτλους:
  • Καλύτερος Διευθυντής Συνεργείου της Χρονιάς (1η Θέση, 2 φορές)
  • Καλύτερος Πωλητής της Χρονιάς (3η Θέση)
  • Καλύτερος Βαφέας της Χρονιάς (1η Θέση)
  • Καλύτερος Τεχνίτης της Χρονιάς (1η Θέση, 2 φορές)
  • Καλύτερος Τεχνίτης της Χρονιάς ( 3η Θέση)
  • Καλύτερος Τεχνίτης της Χρονιάς ( 2η Θέση)
Μετά από μία τέτοια συναρπαστική διαδρομή 40 χρόνων και έχοντας υπηρετήσει με πάθος και σεβασμό την εμπιστοσύνη σας, οδηγούμε τη σχέση μας ακόμη πιο ψηλά, σε νέα επίπεδα εξυπηρέτησης και προσφοράς. Σήμερα, ο Όμιλος Εταιριών της Κ. Γκαρτζονίκας α.ε.β.ε. έχει την τιμή να εκπροσωπεί και να συνεργάζεται με κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως είναι οι Mercedes-Benz, smart, Ford, Toyota, Honda, Mitsubishi Motors και Hyundai. Ονόματα με τα οποία όλοι έχουμε συνδέσει την πορεία μας και τα έχουμε αγαπήσει.